Morele w śmietanie na Brioche (Morilles à la Crème)
Morele w kremie na Brioche (Morilles à la Crème) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka chleba chała, pieprz, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gâteau à la Crème: francuskie ciasto Brioche z nadzieniem z kremu cytrynowego, Jajka i smażone w śmietanie, oraz Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Krem rozgrzać w małym rondlu, aż będzie gorący.
Masło ciepła w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć smalec, często mieszając, aż złoty, 6 do 8 protokół.
Posypać mąką i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać gorącą śmietanę i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Delikatnie dusić, przykryte, mieszając raz, aż Smalce będą miękkie, 10 do 15 minut. Doprawić solą i białym pieprzem.
Ułóż 5 toastów na każdym z 4 talerzy i łyżkę smalca i sosu na wierzchu.
Możesz zastąpić 1 uncję małych suszonych moreli (1 1/3 szklanki) na świeże. Moczyć suszone morele w 2 1/2 szklanki ciepłej wody, aż zmiękną, 10 do 30 minut. Wyciągnij z moczącej cieczy, a następnie dobrze spłucz i osusz papierowymi ręcznikami.
Płyn do namaczania wlać przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem do miski.
Dodaj 1/2 szklanki płynu do namaczania do śmietany podczas podgrzewania (wysuszone smardze pochłaniają więcej płynu niż świeże).