Morele w śmietanie na Brioche (Morilles à la Crème)

Morele w śmietanie na Brioche (Morilles à la Crème)
Morele w kremie na Brioche (Morilles à la Crème) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka chleba chała, pieprz, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gâteau à la Crème: francuskie ciasto Brioche z nadzieniem z kremu cytrynowego, Jajka i smażone w śmietanie, oraz Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krem rozgrzać w małym rondlu, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Masło ciepła w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć smalec, często mieszając, aż złoty, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać mąką i gotować, mieszając, 1 minutę. Wymieszać gorącą śmietanę i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Delikatnie dusić, przykryte, mieszając raz, aż Smalce będą miękkie, 10 do 15 minut. Doprawić solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Ułóż 5 toastów na każdym z 4 talerzy i łyżkę smalca i sosu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
SOSSOS
5
Podawać natychmiast.
1
Możesz zastąpić 1 uncję małych suszonych moreli (1 1/3 szklanki) na świeże. Moczyć suszone morele w 2 1/2 szklanki ciepłej wody, aż zmiękną, 10 do 30 minut. Wyciągnij z moczącej cieczy, a następnie dobrze spłucz i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Płyn do namaczania wlać przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodaj 1/2 szklanki płynu do namaczania do śmietany podczas podgrzewania (wysuszone smardze pochłaniają więcej płynu niż świeże).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
KremKrem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn