Morele Nadziewane Migdałami W Boczku
Morele Nadziewane migdałami to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 132 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka połówek moreli, konfitury morelowe, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Morele Nadziewane boczkiem, Feta Z Boczkiem I Migdałami Nadziewane Daktyle, oraz Faszerowany dorsz zawinięty w boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Złóż każdą morelę na pół wokół 1 całego migdału. Owinąć 1 kawałek boczku wokół każdej nadziewanej moreli. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.
Umieść na stojaku z drutu w szalce z galaretką wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 375 przez 20 do 25 minut, aż bekon będzie chrupiący, obracając raz.
Przetwory mikrofalowe, sos sojowy i pieprz w małej kuchence mikrofalowej Miski na średnio 1 minutę lub do roztopienia konfitury.
Podawać sos do maczania z nadziewanymi morelami.