MONSTER Veggie Burgers może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 285 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ciecierzycę, polewy, bułkę tartą panko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Monster Cookies na cześć ciasteczkowego potwora (i nowej współpracy z HBO Ulicy Sezamkowej!), Best of Everything Veggie Burgers, oraz Burgery Wegetariańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce robota kuchennego umieścić ciecierzycę, jajko, czosnek, wędzoną paprykę, kolendrę, kminek i sól. Okładka; proces z impulsami włączania i wyłączania około 45 sekund lub do prawie gładkiej. Wymieszać razem mieszaninę fasoli, szpinak, marchew i kolendra, aż dobrze połączone. Wymieszać z bułką tartą. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 3 1/2 cala średnicy i 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Wędzona
Bułka Tarta
Ciecierzyca
Kolendra
Kolendra
Szpinak
Marchew
Czosnek
Kminek
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Cukierki Peachie-o
2
W 10-calowej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego na średnim ogniu do gorąca. Gotować paszteciki w oleju 8 do 10 minut, obracając raz, aż brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Podawać burgery Wegetariańskie ułożone z dodatkami i skropione sosem.