Monster Mash
Monster Mash jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 332 kalorie, 12g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jeśli masz pod ręką masło, chipsy tortilla, mieszankę sera colby jack i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Monster Mash Cookies, Monster Mash Popcorn Mix, oraz Monster Mash Halloween Cocktail.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko posmaruj masłem 2-litrowe naczynie do pieczenia.
W średniej misce połącz wszystkie składniki. Przełóż mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec, aż będzie gorący i musujący, około 25 do 30 minut.
Wyjmij naczynie z piekarnika i posyp pozostałym serem.
Piec, aż ser się rozpuści.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to świetny wybór na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub białe wino musujące będą pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie nadaje się do dań z grilla. Jednym z win, które można spróbować, jest Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 63 dolarów.
![Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs]()
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus jest stosunkowo nowy w produkcji GG, dołączył do VDP (Verband Deutscher Prädikatsweingüter) dopiero w 2015 roku. Tworzą dwa GGs-Herrenberg i Abstberg. Króluje Abtsberg, pochodzący z gleb ciemnoniebieskich łupków. Wykazuje charakterystyczne aromaty i smaki białej brzoskwini, moreli, wiosennych kwiatów i zielonych ziół. Ekscytująca smuga cytrusowej kwasowości budzi podniebienie i ujawnia Głębokie mineralne i ziołowe aspekty tego niezwykłego kompleksu Riesling. Nie brakuje owoców-brzoskwinia, jabłko i mango błyszczą przez cały czas - ale to nawiedzająca ziemistość i filigranowy detal tego wina sprawia, że jest niezapomniany.