Monkey Bars
Bary małpa wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Za 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 12g tłuszczu i w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes wymaga rumu, mąki, białek jaj i ekstraktu wanillanowego. 19 osób próbowało i polubiło ten przepis. To działa dobrze jako tani hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 27%. Spróbuj Monkey Bars, Chunky Monkey Bars, oraz Banana Monkey Bars dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj blachę do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
Umieść rodzynki i rum w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej.
Wstaw do kuchenki mikrofalowej i gotuj na wysokim poziomie przez 1 minutę. Odłóż na bok, aż będzie potrzebny.
W misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce ubij masło i brązowy cukier razem, aż będą jasne i puszyste. Ubij banana, maślankę, wanilię i białka, aż dobrze się połączą. Stopniowo dodawaj mąkę, ubijając tylko do połączenia. Dodaj mieszankę rodzynek i orzechów włoskich.
Rozłóż ciasto na przygotowanej patelni
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie złoty, około 30 minut. Ostudzić na patelni 10 minut przed pokrojeniem w batony i przeniesieniem na ruszt, aby całkowicie ostygł. Posyp cukrem pudrem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.