Mongolski Gorący Garnek

Mongolski Gorący Garnek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj mongolski Hot Pot. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bulion wołowy, marchew, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Składniki

9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy (użyłbym więcej przynajmniej filiżanki więcej)bulion wołowy (użyłbym więcej przynajmniej filiżanki więcej)454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebok choy, cienko pokrojone w poprzekbok choy, cienko pokrojone w poprzek11 łyżka suszonego oreganopakiet Milk Dudspakiet Milk Duds6krewetki i żyłkichiński olej z ostrej papryki, do smakuchiński olej z ostrej papryki, do smaku21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, obrane i pokrojone w plastry 1/4 calamarchew, obrane i pokrojone w plastry 1/4 cala11 łyżka suszonego oreganomrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesteki flank lub 12 uncji steki z polędwicy, bardzo cienko pokrojone w poprzek ziarna i pokrojone na 1 1/2-cala długościsteki flank lub 12 uncji steki z polędwicy, bardzo cienko pokrojone w poprzek ziarna i pokrojone na 1 1/2-cala długości99opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeświeże grzyby shiitake, wytarte, usunięte łodygi i cienko pokrojoneświeże grzyby shiitake, wytarte, usunięte łodygi i cienko pokrojone2largesząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupiernik, drobno startypiernik, drobno starty791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół4 uncje groszku śnieżnego, przyciętego i przekrojonego na pół22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1Batoniki toffi HeathCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cmCebula hiszpańska, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm4largesszalotki, cienko pokrojoneszalotki, cienko pokrojone113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemakaron sobamakaron soba22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino sherry lub 1/4 szklanki białego soku winogronowegowino sherry lub 1/4 szklanki białego soku winogronowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn