Mom ' s Peanut kruche
Mom ' s Peanut kruche jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2427 kalorii, 19g białka, oraz 59G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sody oczyszczonej, sól, orzeszki ziemne, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego, Orzechowe Kruche, oraz Orzechowe Kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Prześcieradło do ciastek o wymiarach 12x18 cali. Odstawić.
Wymieszaj cukier, wodę i syrop kukurydziany na ciężkiej patelni. Dobrze wymieszać, aż dojdzie do wrzenia. Przykryć i gotować 3 minuty. Nadal gotować do etapu twardej piłki (gdy trochę upuszczony do filiżanki zimnej wody tworzy twardą piłkę-stąd nazwa!)250 stopni F (120 stopni C).
Wymieszać z masłem i orzeszkami ziemnymi. Kontynuuj gotowanie, aż mieszanina zmieni kolor na jasnobrązowy.
Wymieszać sól, wanilię, sodę oczyszczoną i wodę.
Połącz to z syropem i mieszaniną orzechów.
Dobrze wymieszać i szybko.
Wlać na przygotowany arkusz ciasteczek. Użyj tylnej łyżki masła, aby rozłożyć cienko i równomiernie. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie rozbić na kawałki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.