Mom ' s Peach Crisp

Mom ' s Peach Crisp
Potrzebujesz deser wegetariański? Chrupiąca brzoskwinia mamy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 297 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka płatków owsianych, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Peach Crisp: zdrowe chrupiące na śniadanie, Peach Crisp, oraz Peach Crisp dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż brzoskwinie równomiernie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wymieszaj mąkę, brązowy cukier, masło, cynamon i sól w misce za pomocą krajalnicy do ciasta, aż równomiernie się pokruszą. Złóż owies w mieszankę mąki; posyp i wciśnij polewę do brzoskwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
BrzoskwiniaBrzoskwinia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa lekko się zrumieni, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn