Mom ' s Peach Crisp
Potrzebujesz deser wegetariański? Chrupiąca brzoskwinia mamy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 297 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka płatków owsianych, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Peach Crisp: zdrowe chrupiące na śniadanie, Peach Crisp, oraz Peach Crisp dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułóż brzoskwinie równomiernie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
Wymieszaj mąkę, brązowy cukier, masło, cynamon i sól w misce za pomocą krajalnicy do ciasta, aż równomiernie się pokruszą. Złóż owies w mieszankę mąki; posyp i wciśnij polewę do brzoskwiń.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa lekko się zrumieni, około 30 minut.