Moje ulubione ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 668 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka masła, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zrzuć ciasto: łatwy Potluck ulubiony z mieszanką ciast i mrożonymi jagodami, Ulubione ciasto Maui, oraz Ulubione Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podzielić ciasto między przygotowane Patelnie i wygładzić blaty.
2
Piec przez 35 do 40 minut, obracając się w połowie czasu pieczenia, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
3
Przenieś ciasta do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 20 minut. Odwróć ciasta na stojaku, Usuń Patelnie i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Zrobić Solony Karmel
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
4
W małym rondelku, połączyć śmietanę i fleur de sel. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na bardzo małym ogniu, aż sól się rozpuści.Tymczasem, utrzymując blisko na mieszaninie śmietany, więc nie pali się, w średnim rondlu połączyć 1/4 szklanki wody, cukier, i syrop kukurydziany, mieszając je razem ostrożnie, więc nie splash boki patelni. Gotować na dużym ogniu, aż natychmiastowy odczyt termometru 177°, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Syrop Kukurydziany
Krem
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia Z Sosem
Patelnia
5
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 1 minutę.
6
Dodać śmietanę do mieszaniny cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
7
Ubij śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Niech karmel ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do złożenia ciasto.Zrobić lukier z ubitym karmelem
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Karmel
9
Umieść czekoladę w dużej żaroodpornej misce i ustaw aside.In mały rondel, doprowadzić krem na wolnym ogniu na bardzo małym ogniu.Tymczasem, utrzymując blisko na mieszaninie śmietany, więc nie pali się, w średnim rondlu połączyć 1/4 szklanki wody, cukier, i syrop kukurydziany, mieszając je razem ostrożnie, więc nie splash boki patelni. Gotować na dużym ogniu, aż natychmiastowy odczyt termometru 177°, 6 do 8 minut.
Dodać śmietanę do Karmelu i wymieszać, aby połączyć. Mieszaj powoli przez 2 minuty, a następnie polej czekoladą karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Karmel
Krem
12
Niech Karmel i czekolada siedzieć przez 1 minut, a następnie, zaczynając od środka miski, i pracy drogę do krawędzi, powoli mieszać czekolady i karmelu mieszaninę w kółko, aż czekolada jest całkowicie stopiony.
Wymieszaj na małej prędkości, aż miska będzie chłodna w dotyku. Zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i stopniowo dodawać masło, ubijając aż do całkowitego włączenia. Zeskrobać miskę i ubijać z dużą prędkością, aż mieszanina będzie puszysta.Złóż ciasto
Niech karmel namoczyć do ciasta, a następnie rozprowadzić 3/4 szklanki lukier ganache na Karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Karmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
18
Posypać lukrem 1 łyżeczkę fleur de sel, a następnie wyłożyć drugą warstwę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De Sel
Lukier
19
Posmarować karmelem, następnie lukrem karmelowym i posypać 1 łyżeczką fleur de sel. Następnie górną warstwą trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De Sel
Lukier
Karmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
20
Posmaruj karmelem. Okruchy płaszcz ciasto i umieścić ciasto w lodówce na 15 minut do firmy się lukier. Mróz boki i górę pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Karmel
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
21
Dekoruj posypką fleur de sel.Ciasto będzie przechowywać w wygaszaczu ciasta w temperaturze pokojowej (chłodnej i bez wilgotności) do 3 dni. Jeśli twój pokój nie jest chłodny, umieść ciasto w wygaszaczu ciasta i przechowuj w lodówce do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De Sel
22
Wyjąć ciasto z lodówki i pozostawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.