Moja Ulubiona Solanka Z Indyka
Moją ulubioną solanką z indyka może być właśnie przystawka, której szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jabłecznika, wody, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jak Solać indyka, Jak Solać indyka, oraz Solanka Z Indyka.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużym garnku. Mieszaj do rozpuszczenia soli i cukru. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wyłączyć ogień i przykryć. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie wlać do dużej solanki lub garnka.
Niegotowany Indyk umieścić w roztworze solanki, a następnie przechowywać w lodówce przez 16 do 24 godzin. Gdy indyk jest gotowy do pieczenia, wyjąć go z solanki. Zanurz indyka w garnku lub zlewie świeżej, zimnej wody. Pozostawić na 15 minut w czystej wodzie, aby usunąć nadmiar soli z zewnątrz. Solankę należy wyrzucić.
Wyjąć indyka z czystej wody, osuszyć i gotować zgodnie z normalną metodą pieczenia.