Nigdy nie można mieć zbyt wiele middl Wschodniej receptur, więc dać mój ulubiony Falafel kanapkę spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 885 kalorii, 32G białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka ciecierzycy, pasta tahini, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny i 26 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Kanapka Falafel Pita, Pieczona Kanapka Falafel, oraz Kanapka Falafel Lniany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać patelnię grillową do nagrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Odcedzić ciecierzycę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
4
Umieść w maszynce wraz z kolendrą, pietruszką, cebulą, kminkiem, cayenne, czosnkiem, sokiem z cytryny oraz solą i pieprzem. Pulsuj, aż dobrze się zmieszasz. Konsystencja powinna być w postaci pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej