Moja Półka Spiżarnia

Moja Półka Spiżarnia
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać moją półkę spiżarni spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 116g białka, 122g tłuszczu, oraz w sumie 1918 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 5,22 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz herbatniki, maślankę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Spiżarnia-Półka Łososiowa, Margarita Z Górnej Półki, oraz Łaskawa Spiżarnia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić mieszaninę gulasz z kurczaka w dużym naczyniu zapiekanki lub indywidualnych naczyń kuchennych bezpiecznych. Na ciepłym gulaszu ułożyć niegotowane biszkopty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec Odkryte w piekarniku, aż ciastka są złociste i gulasz jest bąbelkowy o 10 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 5 minut przed podaniem.Oto wersja do druku przepis: Biscuit-topped Chicken Pot Pie może Ci się spodobać również: Boski Indyjski Kurczak z masłem
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)Cukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaschłodzony tłuszcz boczkowy (lub masło)schłodzony tłuszcz boczkowy (lub masło)8krewetki i żyłkiTagi: baking, biscuit, carrot, chicken, gotowanie, food, mushroom, pot pie, recipeTagi: baking, biscuit, carrot, chicken, gotowanie, food, mushroom, pot pie, recipe2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy1zostawićBayBay8krewetki i żyłkiBiszkoptowa zapiekanka z kurczakaBiszkoptowa zapiekanka z kurczaka8krewetki i żyłkiOto wersja do wydruku przepisu: biszkopt-topped Chicken Pot PieOto wersja do wydruku przepisu: biszkopt-topped Chicken Pot Pie1szkłoCiasto wyłożyć na obsypaną mąką deskę. Delikatnie rozwałkuj ciasto do grubości 1/2 cala. Za pomocą foremki do ciastek (lub foremki do ciastek lub obręczy do picia) wyciąć herbatnikiCiasto wyłożyć na obsypaną mąką deskę. Delikatnie rozwałkuj ciasto do grubości 1/2 cala. Za pomocą foremki do ciastek (lub foremki do ciastek lub obręczy do picia) wyciąć herbatniki8krewetki i żyłkiherbatnikiherbatniki43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło schłodzone, pokrojone w kostkęmasło schłodzone, pokrojone w kostkę53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)8krewetki i żyłkiDivine Indian Butter ChickenDivine Indian Butter Chicken1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2/3-3/4 szklanki maślanki2/3-3/4 szklanki maślanki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew obrana i posiekanamarchew obrana i posiekana8krewetki i żyłkikurczakkurczak8krewetki i żyłkiFiled in danie główne, szybkie pieczywoFiled in danie główne, szybkie pieczywo43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąkamąka12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone5goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)8krewetki i żyłkiSOSSOS1Średnia żółta cebula, posiekananiskosodowy rosół z kurczaka (najlepiej domowej roboty)niskosodowy rosół z kurczaka (najlepiej domowej roboty)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki pokrojone w kostkępieczarki pokrojone w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula mielonacebula mielona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula perłowa (mrożona ok)cebula perłowa (mrożona ok)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroch (mrożony ok)groch (mrożony ok)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona paprykaposiekana czerwona papryka1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek8krewetki i żyłkiPapryczki peperoncini do dekoracjiPapryczki peperoncini do dekoracji11 5-funtowy cały kurczak, pokrojony na 8 kawałków1 5-funtowy cały kurczak, pokrojony na 8 kawałków4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Ziemniaki Yukon gold, obrane i pokrojone w dużą kostkęZiemniaki Yukon gold, obrane i pokrojone w dużą kostkę8krewetki i żyłkiadaptacja Biblii kucharza Christophera Kimballaadaptacja Biblii kucharza Christophera Kimballa8krewetki i żyłkiadaptacja książki kucharskiej Bon Appetitadaptacja książki kucharskiej Bon Appetit8krewetki i żyłkiKliknij, aby wysłać e-mail (otwiera się w nowym oknie)Kliknij, aby wysłać e-mail (otwiera się w nowym oknie)8krewetki i żyłkiKliknij, aby wydrukować (otwiera się w nowym oknie)Kliknij, aby wydrukować (otwiera się w nowym oknie)8krewetki i żyłkiKliknij, aby udostępnić na Google+ (otwiera się w nowym oknie)Kliknij, aby udostępnić na Google+ (otwiera się w nowym oknie)8krewetki i żyłkiKliknij, aby udostępnić na LinkedIn (otwiera się w nowym oknie)Kliknij, aby udostępnić na LinkedIn (otwiera się w nowym oknie)8krewetki i żyłkiKliknij, aby udostępnić na Pintereście (otwiera się w nowym oknie)Kliknij, aby udostępnić na Pintereście (otwiera się w nowym oknie)8krewetki i żyłkiKliknij, aby udostępnić na Reddit (otwiera się w nowym oknie)Kliknij, aby udostępnić na Reddit (otwiera się w nowym oknie)8krewetki i żyłkiKliknij, aby udostępnić na Tumblr (otwiera się w nowym oknie)Kliknij, aby udostępnić na Tumblr (otwiera się w nowym oknie)201121 lutego21 lutego8krewetki i żyłkiJak WczytywanieJak Wczytywanie8krewetki i żyłkiPosted by Karen @ My spiżarnia PółkaPosted by Karen @ My spiżarnia Półka8krewetki i żyłkiSkładając to w całośćSkładając to w całość8krewetki i żyłkiPowiązanePowiązane
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn