Moja podziemna sałatka jarzynowa trwa 1 godzina od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 134 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Za $2.0 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka słodkich ziemniaków, soli, octu jabłkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako raczej niedrogi hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 88%, to danie jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Podziemny Gulasz Z Kurczaka, Chile Underground ' s Texas Caviar, oraz sałatka kachumber lub sałatka kuchumber-indyjska sałatka jarzynowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400°. W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Dodaj olej i sól; wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Przełóż na wysmarowaną tłuszczem płytką brytfannę. Piecz 30-35 minut lub do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając.
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Kumeu River Hunting Hill Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Kumeu River Hunting Hill Chardonnay
To wino ma pachnące aromaty kwiatu cytryny / limonki na nosie, które są typowe dla uroczych perfum z owoców uprawianych w Hunting Hill. Rocznik 2013 został dotknięty wiosennymi przymrozkami, a kolejne plony były w przybliżeniu o połowę mniejsze niż zwykle. Lato było jednym z najlepszych w historii, a winogrona były pięknie czyste, dojrzałe i intensywnie aromatyzowane, tworząc wino o intensywnej koncentracji i złożoności, które będzie bardzo długowieczne.