Moist Sour Cream Coffee Cake

Moist Sour Cream Coffee Cake
Wilgotne ciasto z kwaśną śmietaną może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 32 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 202 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Super Wilgotne ciasto pomarańczowe z kwaśną śmietaną, Ciasto Kawowe Z Kwaśną Śmietaną, oraz Ciasto Kawowe Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sodę do wymieszania. Ubić cukier granulowany, masło i wanilię w dużej misce z mikserem do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Ubij mieszankę mąki na przemian ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Połączyć orzechy, brązowy cukier i cynamon; łyżka pół do smarowane i mąki 12-cup karbowany rurkę pan lub 10-calowy rurkę pan; top z połową ciasta ciasto. Powtórz warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 45 do 50 min. albo dopóki wykałaczka włożona w środek nie wyjdzie czysta. Fajne ciasto na patelni 10 min. Poluzuj ciasto z boków patelni nożem. Odwróć ciasto na stojak z drutu; delikatnie usuń patelnię. Fajne ciasto całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn