Moist Patelnia Chleb Kukurydziany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych receptur, więc dać Moist patelni chleb kukurydziany spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, masło, mączka kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako chleb w bardzo przystępnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Wilgotny Meksykański Chleb Kukurydziany, Wilgotny Chleb Kukurydziany Jalapeno, oraz Wilgotny Meksykański Chleb Kukurydziany - 5 Punktów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem. Przesiać razem mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, sól i proszek do pieczenia; odstawić.
Umieść 9-calową patelnię żeliwną lub odporną na Piekarnik w piekarniku na 10 minut.
Połączyć 1 1/4 szklanki kukurydzy, Mleko, i 2 łyżki masła w robocie kuchennym, i proces do gładkiej.
Dodać jajka i proces, aż tylko połączone.
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki kukurydzianej, mieszając, aż tylko wilgotne. Wymieszać w 1 1/4 szklanki kukurydzy.
Dodaj 2 łyżki masła do rozgrzanej patelni, przechylając się, aby pokryć dno i boki patelni.
Wlać mieszankę kukurydzy na patelnię.
Piec w temperaturze 450 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.