Mocna zupa pomidorowa z makaronem
Przepis na Beefy Pomidorową Zupę Makaronową można przygotować w około 1 godzinę . Z tego przepisu składa się 10 porcji zawierających 83 kalorie , 3 g białka i 0 g tłuszczu każda. Za 31 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jeśli masz pod ręką pomidory, grzanki, koncentrat pomidorowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 57% . Podobne przepisy to serowy i mięsisty makaron z korkociągiem z pomidorów , mięsisty serowy makaron i mięsiste rotini z pomidorami i szpinakiem .
Instrukcje
W holenderskim piekarniku smaż wołowinę, zieloną paprykę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Dodać czosnek, smażyć 1 minutę dłużej.
Dodać wodę, pomidory, koncentrat pomidorowy, brązowy cukier, przyprawę włoską, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Gotuj przez 10-14 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki, od czasu do czasu mieszając.
W razie potrzeby podawaj z grzankami.