Mocha-kubki z kremem orzechowym
Mocha-nut krem kubki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 1142 kalorie, 10g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś płatki kokosowe, mleko kokosowe, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Kubki Bezowe Mocha, oraz Kubki Z Truflami Mocha.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. lekko spryskaj tył patelni muffin sprayem do gotowania; odstawić.
Rozwiń ciasto. Z 3 1/4-Calowy Okrągły frez (lub 8 uncji ananas puszka z góry i na dole usunięte), wyciąć 6 rund. Uformuj okrągłe z tyłu przygotowanych kubków muffin, aby zrobić kubki deserowe. Nakłuć lekko widelcem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika; odstawić do ostygnięcia.
Podczas gdy kubki deserowe są pieczenia, dodać śmietanę, mleko kokosowe, instant espresso w proszku, i ekstrakt kokosowy do małej miski do mieszania. Wymieszać, aby połączyć.
Posypać pudding błyskawiczny wymieszać na mieszaninie śmietany i z mikserem elektrycznym ręcznym na niskiej prędkości ubijać, aż średnio sztywne dzioby tworzą; o 6 protokół. Złożyć na pół kokosa aż do połączenia.
Łyżka mieszanki budyniu do schłodzonych kubków deserowych. Top z dolną bitą polewą i posypać prażonym kokosem.