Mleko duszone łopatka wieprzowa z kaszą manną Gnocchi
Przepis mleko duszone łopatka wieprzowa z kaszą manną gnocchi może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 324 kalorie, 17g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól koszerną, zmielony cynamon, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Duszona W Mleku, Mleko Duszone Łopatki Wieprzowe, oraz Ragu wieprzowe duszone na mleku ze świeżym Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w dużej misce.
Wymieszać 1 łyżkę soli i cynamonu w małej misce.
Posypać mieszaninę soli na wieprzowinę, podrzucając do płaszcza równomiernie. Przykryć i schłodzić przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 177°. rozpuść masło wdychając średni rondel na średnim ogniu.
Ubić w mące. Zmniejsz ciepło do średnio niskiegoi gotować 2 minuty, często ubijając (nie pozwól zasmażyć zasmażki).
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić aż będzie gotowy do użycia.
Za pomocą włączania / wyłączania, mieszanka cebula, marchew, i seler w procesorze, aż drobno posiekane.Gotować pancetta w dużym garnku żaroodpornym overmedium-wysokie ciepło, aż zacznie brązowieći tłuszcz jest renderowany, około 6 minut.
Dodaj składniki do garnka i smażyć aż do początkuzrumienić, o 6 protokół.
Dodaj wieprzowinę andsauté do brązowego, o 7 protokół.
Dodać i doprowadzić do wrzenia, mieszając brązowebity.
Dodać mleko i doprowadzić do duszenia.
Dodajemy puree, następnie ubijamy zasmażkę. Dusić 5 minut, ubijając od czasu do czasu.
Umieścić w piekarniku i dusić porkuntil bardzo delikatne, o 2 godziny. Odsłaniać; schłodzić krótko wieprzowinę. Schłodzić wieprzowinę, odkrytą, aż ostygnie, następnie przykryć i schłodzić przez noc.
Podgrzać wieprzowinę na małym ogniu, mieszającczęsto. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Umieść 1 plac gnocchi w środku każdej płyty. Top z wieprzowiną i sosem.
* Włoski boczek utwardzony w soli; dostępny w chłodni delikatesowej w wielu supermarketach i na rynkach włoskich.