Mleczna Czekolada Mus Z Masłem Orzechowym
Jeśli 1,22 zł za porcję spada w budżecie, mleczna czekolada masło orzechowe Mus może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 574 kalorii, 8G białka, oraz 47 g tłuszczu. Jeśli masz naturalne masło orzechowe, śmietana, czekolada mleczna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Milk Chocolate Peanut Butter Mus Z Chrupiącą Polewą, Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Chocolate Peanut Butter Agave Sauce, oraz Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe.
Instrukcje
Połącz posiekaną mleczną czekoladę, naturalne masło orzechowe i ciężką śmietanę w dużej, żaroodpornej misce.
Umieścić miskę na dużym rondlu z 1 cala gotującej się wody i mieszać od czasu do czasu, aż mieszanina stopi się i gładka, o 5 protokół.
Wyjąć miskę z rondla, przenieść do lodówki, a następnie schłodzić do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin.
Ubijaj mieszankę za pomocą ręcznego miksera ze średnią prędkością, aż będzie lekka i puszysta (nie przegrzewaj, bo mus będzie ziarnisty). Łyżka mieszaniny do 4 miseczki i udekorować posiekane orzeszki ziemne pokryte czekoladą.