Miłośnicy Grzybów " Francuskie Pieczywo Pizze

Miłośnicy Grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Francuskiej pizzy Chlebowej dla miłośników grzybów. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 854 kalorie, 42g białka, oraz 42g tłuszczu. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, masło, chrupiący chleb i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak grzybowy i szwajcarska Francuska Pizza chlebowa, Balsamiczne pieczone pieczarki i cukinia francuskie pieczywo pizze, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby wycierać wilgotnym ręcznikiem. Pokroić grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2
Podgrzej głęboką patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem na średnim ogniu. Gdy masło rozpuści się w oleju, dodaj laurkę, czosnek i grzyby. Gotować, aż grzyby są ciemne i miękkie, 12 do 15 protokół. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy wino. Deglazować patelnię z winem, oko ilość. Wstrząsnąć patelnię i dodać Worcestershire i tymianek. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Rozgrzać brojlery i podzielić Bochenek wzdłuż i w poprzek. Wydrąż trochę miękkich wnętrzności. Tost chleb lekko pod brojlerem. Chleb równomiernie napełnij grzybami, a następnie obficie polej serem. Ser topić, aż brązowieje i pęcherzyki następnie usunąć pizze z piekarnika i wyłączyć brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn