Miłośnicy Grzybów " Francuskie Pieczywo Pizze

Miłośnicy Grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Francuskiej pizzy Chlebowej dla miłośników grzybów. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 854 kalorie, 42g białka, oraz 42g tłuszczu. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, masło, chrupiący chleb i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak grzybowy i szwajcarska Francuska Pizza chlebowa, Balsamiczne pieczone pieczarki i cukinia francuskie pieczywo pizze, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby wycierać wilgotnym ręcznikiem. Pokroić grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Podgrzej głęboką patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem na średnim ogniu. Gdy masło rozpuści się w oleju, dodaj laurkę, czosnek i grzyby. Gotować, aż grzyby są ciemne i miękkie, 12 do 15 protokół. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy wino. Deglazować patelnię z winem, oko ilość. Wstrząsnąć patelnię i dodać Worcestershire i tymianek. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Rozgrzać brojlery i podzielić Bochenek wzdłuż i w poprzek. Wydrąż trochę miękkich wnętrzności. Tost chleb lekko pod brojlerem. Chleb równomiernie napełnij grzybami, a następnie obficie polej serem. Ser topić, aż brązowieje i pęcherzyki następnie usunąć pizze z piekarnika i wyłączyć brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn