Miłośnicy Grzybów " Francuskie Pieczywo Pizze

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Francuskiej pizzy Chlebowej dla miłośników grzybów. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 854 kalorie, 42g białka, oraz 42g tłuszczu. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, masło, chrupiący chleb i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak grzybowy i szwajcarska Francuska Pizza chlebowa, Balsamiczne pieczone pieczarki i cukinia francuskie pieczywo pizze, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby wycierać wilgotnym ręcznikiem. Pokroić grzyby.
Podgrzej głęboką patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem na średnim ogniu. Gdy masło rozpuści się w oleju, dodaj laurkę, czosnek i grzyby. Gotować, aż grzyby są ciemne i miękkie, 12 do 15 protokół. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy wino. Deglazować patelnię z winem, oko ilość. Wstrząsnąć patelnię i dodać Worcestershire i tymianek. Wyłącz ogrzewanie.
Rozgrzać brojlery i podzielić Bochenek wzdłuż i w poprzek. Wydrąż trochę miękkich wnętrzności. Tost chleb lekko pod brojlerem. Chleb równomiernie napełnij grzybami, a następnie obficie polej serem. Ser topić, aż brązowieje i pęcherzyki następnie usunąć pizze z piekarnika i wyłączyć brojlery.