Miłośnicy Grzybów " Francuskie Pieczywo Pizze

Miłośnicy Grzybów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Francuskiej pizzy Chlebowej dla miłośników grzybów. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 854 kalorie, 42g białka, oraz 42g tłuszczu. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, masło, chrupiący chleb i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Szpinak grzybowy i szwajcarska Francuska Pizza chlebowa, Balsamiczne pieczone pieczarki i cukinia francuskie pieczywo pizze, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby wycierać wilgotnym ręcznikiem. Pokroić grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Podgrzej głęboką patelnię z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i masłem na średnim ogniu. Gdy masło rozpuści się w oleju, dodaj laurkę, czosnek i grzyby. Gotować, aż grzyby są ciemne i miękkie, 12 do 15 protokół. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy wino. Deglazować patelnię z winem, oko ilość. Wstrząsnąć patelnię i dodać Worcestershire i tymianek. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Rozgrzać brojlery i podzielić Bochenek wzdłuż i w poprzek. Wydrąż trochę miękkich wnętrzności. Tost chleb lekko pod brojlerem. Chleb równomiernie napełnij grzybami, a następnie obficie polej serem. Ser topić, aż brązowieje i pęcherzyki następnie usunąć pizze z piekarnika i wyłączyć brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn