Miętowy Kuskus z cukinią i pomidorem to wegańskie przystawka. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 410 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukinii, mięty, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Izraelski Kuskus z makaronem z cukinii feta-mięta, Kuskus Z Cukinią I Pomidorem, oraz Katalońska pomidorowa zupa z cukinii z miętą i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić instant kuskus w dużej misce i dodać 2 szklanki wrzącej wody. Przykryć folią i odstawić na 5 minut. Odkryj i puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj sok z cytryny, sól koszerną, oliwę z oliwek, cukinię, pomidor, świeżą miętę, rodzynki. Wrzucić, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
świeża Mięta
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)