Miętowy Kuskus z cukinią i pomidorem
Miętowy Kuskus z cukinią i pomidorem to wegańskie przystawka. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 410 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukinii, mięty, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Izraelski Kuskus z makaronem z cukinii feta-mięta, Kuskus Z Cukinią I Pomidorem, oraz Katalońska pomidorowa zupa z cukinii z miętą i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić instant kuskus w dużej misce i dodać 2 szklanki wrzącej wody. Przykryć folią i odstawić na 5 minut. Odkryj i puch z widelcem.
Dodaj sok z cytryny, sól koszerną, oliwę z oliwek, cukinię, pomidor, świeżą miętę, rodzynki. Wrzucić, aż dobrze połączone.