Miętowy Krem Brownie Torte
Miętowy krem Brownie Torte może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bitą śmietanę, serek, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 286 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowy Krem Brownie Torte, Tort bezowy z kremem miętowym, oraz Brownie Ice Cream Torte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Line13x9 - calowa patelnia z folią, pozwalająca powiesić folię 2 cale na końcach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. Dodać Brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu cakelike brownies.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 26 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W międzyczasie, w średniej misce, pokonać 1/2 Puchar ubijania śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą; odstawić. W średniej misce, pokonać pozostałe składniki kremu mięty pieprzowej na niskiej prędkości, aż do wymieszania; pokonać na średniej prędkości, aż gładka. Delikatnie wymieszać bitą śmietanę z serem śmietankowym.
W rondlu 1-quart, ciepła 1/4 szklanki ubijania śmietany na małym ogniu, aż gorące, ale nie wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszać w 1/2 szklanki czekolady chipsy aż do stopienia.
Odstawić w temperaturze pokojowej około 1 godziny lub aż lekko zgęstnieje.
Wyjmij ciasteczka z patelni, używając folii do podnoszenia.
Przetnij brownies w poprzek, aby uzyskać 3 równe prostokąty. W razie potrzeby przyciąć boki.
Aby zmontować torte, umieścić 1 Prostokąt brownie na półmisku; rozprowadzić 2/3 szklanki kremu miętowego. Wierzch z drugiego brownie prostokąt; rozłożone z gorzkiej czekolady Ganache. Na wierzchu trzeci prostokąt brownie; rozprowadzić pozostałą śmietaną. Przechowywać w lodówce odkryte aż do podania.
W międzyczasie umieść kawałek pergaminu do gotowania lub woskowanego papieru na arkuszu ciastek. Narysuj 1 1/2 - do 2-calowych konturów drzewa lub prześledzić około 2-calowej foremki do ciastek w kształcie drzewa, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni między każdym drzewem. Wykałaczka Środkowa na dole i 1/2 cala w każdym konturze drzewa. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1 szklankę chipsów czekoladowych i skracać na małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia się chipsów.
Wlać czekoladę do dekoracyjnego worka wyposażonego w zwykłą końcówkę lub zamykaną plastikową torbę; wyciąć jeden róg. Począwszy od górnej części każdego konturu drzewa, pipe chocolate nad drzewem i koniec wykałaczki wewnątrz drzewa; wypełnij środek losowymi, squiggly liniami. Przechowywać w lodówce, aż czekolada twardnieje. Delikatnie usunąć drzewa z papieru; przechowywać w lodówce aż do podania.
Tuż przed podaniem posypać torte cukierkami i ułożyć na wierzchu choinki. Przechowywać w lodówce.