Miętowy Krem Brownie Torte

Miętowy Krem Brownie Torte
Miętowy krem Brownie Torte może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bitą śmietanę, serek, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 286 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowy Krem Brownie Torte, Tort bezowy z kremem miętowym, oraz Brownie Ice Cream Torte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Line13x9 - calowa patelnia z folią, pozwalająca powiesić folię 2 cale na końcach patelni. Folię spryskać sprayem do gotowania. Dodać Brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu cakelike brownies.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Brownie MixBrownie Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 26 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W międzyczasie, w średniej misce, pokonać 1/2 Puchar ubijania śmietany z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą; odstawić. W średniej misce, pokonać pozostałe składniki kremu mięty pieprzowej na niskiej prędkości, aż do wymieszania; pokonać na średniej prędkości, aż gładka. Delikatnie wymieszać bitą śmietanę z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
W rondlu 1-quart, ciepła 1/4 szklanki ubijania śmietany na małym ogniu, aż gorące, ale nie wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszać w 1/2 szklanki czekolady chipsy aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odstawić w temperaturze pokojowej około 1 godziny lub aż lekko zgęstnieje.
7
Wyjmij ciasteczka z patelni, używając folii do podnoszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
Przetnij brownies w poprzek, aby uzyskać 3 równe prostokąty. W razie potrzeby przyciąć boki.
9
Aby zmontować torte, umieścić 1 Prostokąt brownie na półmisku; rozprowadzić 2/3 szklanki kremu miętowego. Wierzch z drugiego brownie prostokąt; rozłożone z gorzkiej czekolady Ganache. Na wierzchu trzeci prostokąt brownie; rozprowadzić pozostałą śmietaną. Przechowywać w lodówce odkryte aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
KremKrem
10
W międzyczasie umieść kawałek pergaminu do gotowania lub woskowanego papieru na arkuszu ciastek. Narysuj 1 1/2 - do 2-calowych konturów drzewa lub prześledzić około 2-calowej foremki do ciastek w kształcie drzewa, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni między każdym drzewem. Wykałaczka Środkowa na dole i 1/2 cala w każdym konturze drzewa. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1 szklankę chipsów czekoladowych i skracać na małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia się chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
SkracanieSkracanie
Pliki CookiePliki Cookie
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Wlać czekoladę do dekoracyjnego worka wyposażonego w zwykłą końcówkę lub zamykaną plastikową torbę; wyciąć jeden róg. Począwszy od górnej części każdego konturu drzewa, pipe chocolate nad drzewem i koniec wykałaczki wewnątrz drzewa; wypełnij środek losowymi, squiggly liniami. Przechowywać w lodówce, aż czekolada twardnieje. Delikatnie usunąć drzewa z papieru; przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
WykałaczkiWykałaczki
12
Tuż przed podaniem posypać torte cukierkami i ułożyć na wierzchu choinki. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn