Miętowe Czekoladowe Batoniki Sernikowe

Miętowe Czekoladowe Batoniki Sernikowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Mieszanka śmietany, twarogu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowe Czekoladowe Serniki, Czekoladowo-Miętowe Serniki, oraz Mocha Mint Chocolate Chunk Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce wlać roztopione masło na czekoladowe okruchy Grahama. Wrzuć do płaszcza. Naciśnij okruchy na dnie szklanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec skorupę przez 10 minut lub aż skorupa jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Wyjmij skórkę z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
W misce elektrycznego miksera stojącego połącz serek śmietankowy, śmietanę, cukier, ekstrakt z wanilii i mięty. Beat aż do połączenia następnie dodać jaja, jeden po drugim, skrobanie w dół boki i ubijanie aż w pełni włączone. Ubić barwnikiem spożywczym, aż do równomiernego rozłożenia. Złóż kawałki czekolady, a następnie wlej ciasto na ostudzoną skórkę, użyj szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piec przez 30 do 40 minut lub do momentu napełnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 20 minut, a następnie przechowywać w lodówce aż do podania. Przechowywać w lodówce do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn