Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Mieszanka śmietany, twarogu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowe Czekoladowe Serniki, Czekoladowo-Miętowe Serniki, oraz Mocha Mint Chocolate Chunk Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wlać roztopione masło na czekoladowe okruchy Grahama. Wrzuć do płaszcza. Naciśnij okruchy na dnie szklanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec skorupę przez 10 minut lub aż skorupa jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjmij skórkę z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W misce elektrycznego miksera stojącego połącz serek śmietankowy, śmietanę, cukier, ekstrakt z wanilii i mięty. Beat aż do połączenia następnie dodać jaja, jeden po drugim, skrobanie w dół boki i ubijanie aż w pełni włączone. Ubić barwnikiem spożywczym, aż do równomiernego rozłożenia. Złóż kawałki czekolady, a następnie wlej ciasto na ostudzoną skórkę, użyj szpatułki, aby równomiernie rozprowadzić na patelni.