Miętowe Ciasto Lodowe Brownie
Przepis Mint Brownie Ice-Cream Pie jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka duncan hines chocolate lover ' s walnut brownie mix, crème de menthe czekoladowe miętówki, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Miętowe Brownie i Oreo Hot Fudge z miętowym twarogiem bitą śmietaną.
Instrukcje
Posiekać miętówki czekoladowe; rezerwa 3 łyżki. posiekane miętówki. Przygotować ciasto brownie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu ciastek podobnych do ciasta, mieszając Pozostałe posiekane miętówki w ciasto.
Wlać ciasto do lekko nasmarowanej 10-calowej patelni springform.
Piec w 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie z kilkoma wilgotnymi okruchami. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu (około 1 godziny).
W międzyczasie pozostaw lody w temperaturze pokojowej 20 minut lub aż lekko zmiękną.
Rozprowadzić na schłodzonej skorupie na patelni. Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej na 10 minut przed podaniem. Top z reserved czekoladowe miętówki.