Miętowe Ciasto Krówkowe

Miętowe Ciasto Krówkowe
Peppermint Fudge Cake wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 905 kalorii, 10g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, sody oczyszczonej, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Miętowe Ciasto Krówkowe, Miętowe Ciasto Krówkowe, oraz Miętowe Ciasto Krówkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło i mąka trzy patelnie o średnicy 9 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić kakao w średniej misce; ubić w 1 2/3 szklanki wrzącej wody. Chłodna mieszanka kakaowa do temperatury pokojowej, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło w dużej misce, aż puszyste. Stopniowo ubić w cukrze, a następnie wanilii. Ubić w jajkach 1 na raz. Z małą prędkością ubić mieszankę mąki w 3 dodatkach na przemian z mieszanką kakao w 2 dodatkach. Podziel ciasto równo między przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piec ciasta, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 25 minut. Schłodzić ciasta w patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić wokół ciasta poluzować; włączyć na stojaki. Całkowicie fajne.
1
Połącz białą czekoladę, 3/4 szklanki śmietany do ubijania i kwaśną śmietanę w ciężkim średnim rondlu. Mieszaj na małym ogniu, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieść mieszaninę białej czekolady do dużej miski; cool do ledwo letni, ubijając od czasu do czasu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać cukierki. Beat Pozostałe 1 szklanka śmietany w średniej misce do miękkich szczytów. Składamy krem do lekko letniej mieszanki białej czekolady w 4 dodatkach. Mus schłodzić, aż zacznie się ustawiać, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść 1 warstwę ciasta na 8-calowym kartonie.
5
Połowę musu rozłożyć na wierzchu ciasta. Na wierzchu drugą warstwę ciasta, pozostałą warstwę musu i trzecią warstwę ciasta. Schłodzić zmontowane ciasto, aż mus ostygnie i ustawi, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Krem zagotować na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać słodko-gorzką czekoladę; ubijać do rozpuszczenia i wygładzenia. Chłodny ganasz, aż będzie gęsty, ale nadal wylewany, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieść ciasto na stojaku nad blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Wlać ganache na ciasto, rozprowadzając metalową szpatułką, aby równomiernie pokryć boki. Schłodzić ciasto, aż ganache ustawi, co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn