Miętowa surowa zupa Grochowo-szpinakowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i wegańska zupa? Miętowy surowy Pean i szpinak zupa może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka szpinaku baby, groszek, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zupa Grochowa Miętowa, Miętowa Zupa Pomidorowa, oraz Miętowa zupa Grochowo-ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę, orzechy nerkowca lub awokado i czosnek w blenderze i zmiksuj z najwyższą prędkością, aż będzie całkowicie gładka.
Dodaj groszek, szpinak, sok z cytryny i miętę i zmiksuj z dużą prędkością, używając popychacza, jeśli blender ma taki, aż będzie gęsty i gładki. Posmakuj i w razie potrzeby dodaj świeżo zmielony czarny pieprz, sól i dodatkowy sok z cytryny.
Podawać na zimno, z cytryną do wyciśnięcia na poszczególne porcje.