Miętowa Biała Gorąca Czekolada
Mięta pieprzowa Biała gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jasny syrop kukurydziany, chipsy czekoladowe, cukierki miętowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Boże Narodzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Miętowa Biała Gorąca Czekolada, Miętowa Biała Gorąca Czekolada, oraz Miętowa Biała Gorąca Czekolada.
Instrukcje
Mleko gotować w ciężkim rondlu na średnim ogniu do ogrzania (nie gotować).
Dodaj 7 zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej, mieszając, aż cukierki rozpuścić.
Dodaj białą czekoladę, mieszając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści. Gotować, aż wokół krawędzi patelni utworzą się małe bąbelki (nie gotować), stale mieszając trzepaczką.
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakt.
Grubo zmiażdżyć 2 cukierki mięty pieprzowej; odstawić. Drobno zmiażdżyć pozostałe 2 cukierki mięty pieprzowej. Otoczka 6 kubków z syropem kukurydzianym.
Miejsce 2 drobno zmiażdżone cukierki mięty pieprzowej w Spodku; dip obręczy każdego kubka w cukierki do Płaszcz.
Wlać 2/3 szklanki gorącej czekolady do każdego kubka; top każdej porcji z 1 łyżką ubitej polewy.
Posypać 2 grubo rozdrobnione cukierki równomiernie na polewie.