Przepis Peppermint Hot Chocolate Cupcake może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 375 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 24 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Połącz ze sobą chipsy czekoladowe i gorącą kawę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada się stopi i mieszanina będzie gładka. W dużej misce przesiać razem cukier, mąkę, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubij jajka mikserem elektrycznym, aż lekko zgęstnieją. Powoli dodajemy maślankę, olej i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Papier Ryżowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać roztopioną mieszaninę czekolady do jajek i całkowicie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać mieszaninę cukru i ubić na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
5
Napełnij przygotowane wkładki cupcake trzy czwarte pełne Ciasto cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
6
Umieść w piekarniku i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 18 do 21 minut. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Podczas pieczenia babeczki, przygotować Ganache czekolady i mięty pieprzowej pianki maślanej lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Mięta Pieprzowa
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie Kęsa
8
Lukier umieścić w torbie z ciastem wyposażonym w końcówkę gwiazdki.
Aby złożyć: za pomocą Apple corer, usuń środek każdej babeczki. Napełnij każdą babeczkę łyżką czekoladowego Ganache. Używając wypełnionego lukrem worka z ciastami, zamroź babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Dodać śmietanę i masło na wolnym ogniu w małym rondelku. Wyłączyć ogień i dodać czekoladę. Mieszaj mieszaninę, aż będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia.