Mięta Jabłko Crisp
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 4,06 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wódkę heart of the hudson apple, jabłko granny smith, syrop cukrowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym, oraz Jabłkowe Babeczki Z Lukrem Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgnieć plastry jabłka i syrop cukrowy w szklance do miksowania.
Dodać listki mięty i lekko nacisnąć muddlerem.
Dodaj wódkę, sake i lód, i mieszaj do ostygnięcia. Dwukrotnie przecedzić do schłodzonego coupe i udekorować plasterkami jabłka.
Z amerykańskiego koktajlu: 50 przepisów, które celebrują Rzemiosło
Mieszanie napojów od wybrzeża do wybrzeża przez redaktorów magazynu Imbibe. Copyright © 2011 by Imbibe magazine; photographs copyright © 2011 by Sheri Giblin. Wydane przez Kronika Książki.