Mięta I Feta Nadziewana Jagnięcina Z Sosem Balsamicznym Krew Pomarańcza

Mięta I Feta Nadziewana Jagnięcina Z Sosem Balsamicznym Krew Pomarańcza
Miętowo-Feta nadziewana jagnięcina z sosem balsamicznym Blood Orange to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 38g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udać się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, pół nogi jagnięciny, ząbki czosnku; 1, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chrupiący Nadziewany Brzuszek Jagnięcy Z Sosem Blood Orange, Feta Mrożony Jogurt Z Krew Pomarańczą I Miętą Granita, oraz Zapiekane Przegrzebki Z Krewną Pomarańczą, Miętą I Salsą Feta.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn