Mięso Lite: Pinto i Tacos wieprzowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Meat Lite: Pinto i Tacos wieprzowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wapno, kminek, fasolę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Meat Lite: Pikantna Wieprzowina Nerkowca, Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa, oraz Rozdrobnione wieprzowina i Pinto Tacos z Pepita Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°. doprawić kawałki wieprzowiny solą, kminkiem, cayenne i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu i brązowych kawałków wieprzowiny, o 3 minut stronie.
Wyjąć rumianą wieprzowinę; odstawić.
Dodać fasolę pinto i wodę do holenderskiego piekarnika; doprowadzić do wrzenia. Fasolę zagotować energicznie przez około minutę, następnie ogrzać i dodać kawałki wieprzowiny z powrotem na patelnię. Włóż pokrywkę do holenderskiego piekarnika; przenieś ją do piekarnika. Dusić, aż wieprzowina i fasola są zarówno bardzo miękkie, o 2 1/2 godziny.
Ostudzić przed wyjęciem i rozdrobnieniem wieprzowiny i odcedzić fasolę. Płyn można wyrzucić lub zamrozić na potrzeby przyszłej bazy zupy.
W zależności od wieprzowiny, będziesz miał około 28 uncji (około 7 filiżanek) ciągniętej wieprzowiny. Będziesz miał około 3 filiżanki gotowanej fasoli; zapas 2 filiżanki fasoli w pojemniku i zamrozić. Przechowywać 6 filiżanek wieprzowiny w pojemnikach 2-cup i zamrozić, rezerwując 1 filiżankę wieprzowiny i 1 filiżankę fasoli na tacos.
Połącz wieprzowinę i fasolę pinto do nadzienia taco i podawaj z rozgrzanymi tortillami, klinami limonki, posiekaną czerwoną cebulą, liśćmi kolendry, mielonym jalapeño, guacamole i wszystkim innym, co lubisz na tacos.