Mięso Lite: Pinto i Tacos wieprzowe

Mięso Lite: Pinto i Tacos wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Meat Lite: Pinto i Tacos wieprzowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wapno, kminek, fasolę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Meat Lite: Pikantna Wieprzowina Nerkowca, Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa, oraz Rozdrobnione wieprzowina i Pinto Tacos z Pepita Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121°. doprawić kawałki wieprzowiny solą, kminkiem, cayenne i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu i brązowych kawałków wieprzowiny, o 3 minut stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Wyjąć rumianą wieprzowinę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Dodać fasolę pinto i wodę do holenderskiego piekarnika; doprowadzić do wrzenia. Fasolę zagotować energicznie przez około minutę, następnie ogrzać i dodać kawałki wieprzowiny z powrotem na patelnię. Włóż pokrywkę do holenderskiego piekarnika; przenieś ją do piekarnika. Dusić, aż wieprzowina i fasola są zarówno bardzo miękkie, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
Fasola PintoFasola Pinto
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Ostudzić przed wyjęciem i rozdrobnieniem wieprzowiny i odcedzić fasolę. Płyn można wyrzucić lub zamrozić na potrzeby przyszłej bazy zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
W zależności od wieprzowiny, będziesz miał około 28 uncji (około 7 filiżanek) ciągniętej wieprzowiny. Będziesz miał około 3 filiżanki gotowanej fasoli; zapas 2 filiżanki fasoli w pojemniku i zamrozić. Przechowywać 6 filiżanek wieprzowiny w pojemnikach 2-cup i zamrozić, rezerwując 1 filiżankę wieprzowiny i 1 filiżankę fasoli na tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Połącz wieprzowinę i fasolę pinto do nadzienia taco i podawaj z rozgrzanymi tortillami, klinami limonki, posiekaną czerwoną cebulą, liśćmi kolendry, mielonym jalapeño, guacamole i wszystkim innym, co lubisz na tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Klin WapiennyKlin Wapienny
Fasola PintoFasola Pinto
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn