Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa

Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa
Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa jest bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kapustę, boczek, schab schabowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Meat Lite: Sałatka z kapusty tajskiej z kurczakiem, Mięso Lite: Pinto i Tacos wieprzowe, oraz Meat Lite: Pikantna Wieprzowina Nerkowca.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na średnim ogniu, smażyć boczek na oleju, aż tłuszcz się wytopi i boczek zacznie chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj cebulę i gotować, często mieszając, aż cebula zacznie zmiękać, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj jabłko, kapustę i sól i kontynuuj gotowanie, aż kapusta zwiędnie, o kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Dodać śmietanę i musztardę i wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotować, a następnie dusić na bardzo małym ogniu podczas dokonywania kotlet schabowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
6
Rozgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu. Brązowy kotlet schabowy 2 do 4 minut na stronę, aż Na Zewnątrz będzie głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj kolejne 5 do 8 minut, aż wieprzowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 150*F.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Niech schabowy odpocząć przed krojeniem go na ziarno. Podziel na pół i podawaj na szczycie hojnej góry kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn