Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa
Mięso Lite: kapusta wieprzowa i musztardowo-kremowa jest bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kapustę, boczek, schab schabowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Meat Lite: Sałatka z kapusty tajskiej z kurczakiem, Mięso Lite: Pinto i Tacos wieprzowe, oraz Meat Lite: Pikantna Wieprzowina Nerkowca.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Na średnim ogniu, smażyć boczek na oleju, aż tłuszcz się wytopi i boczek zacznie chrupać.
Dodaj cebulę i gotować, często mieszając, aż cebula zacznie zmiękać, 5 do 8 protokół.
Dodaj jabłko, kapustę i sól i kontynuuj gotowanie, aż kapusta zwiędnie, o kolejne 5 minut.
Dodać śmietanę i musztardę i wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotować, a następnie dusić na bardzo małym ogniu podczas dokonywania kotlet schabowy.
Rozgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu. Brązowy kotlet schabowy 2 do 4 minut na stronę, aż Na Zewnątrz będzie głęboki złoty kolor.
Przenieś patelnię do piekarnika i gotuj kolejne 5 do 8 minut, aż wieprzowina osiągnie wewnętrzną temperaturę 150*F.
Niech schabowy odpocząć przed krojeniem go na ziarno. Podziel na pół i podawaj na szczycie hojnej góry kapusty.