Mięsno-gruszkowe ravioli z " Pasta Modern
Mięsno-gruszkowe ravioli z " Pasta Modern może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $1.99 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz złote rodzynki, do 4 liści szałwii, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najprostszy makaron świata (Frascarelli) z "Pasta Modern, Ravioli z jajkiem i zwiędłą zielenią, oraz Otwarte Ravioli z dyni i Amaretti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pancetta i gotować, aż chrupiące, o 5 protokół.
Wyjąć kiełbasę z obudowy i pokruszyć na patelni; gotować, aż rumiane.
Dodać wołowinę, gruszkę, rodzynki, czosnek i szałwię. Gotować mieszaninę, aż gruszki będą miękkie.
Tymczasem makaron gotować w osolonej wodzie, aż będzie prawie al dente.
Odcedzić i wrzucić do sosu wraz z kilkoma łyżkami płynu do gotowania. Dobrze wymieszać i gotować, dodając więcej płynu do gotowania, w razie potrzeby, aż makaron będzie al dente. Zmiksować skórkę i doprawić startym serem, cynamonem, gałką muszkatołową i pietruszką do smaku. Doprawić solą i pieprzem i podawać makaron posypany posypką okruchów amaretti.