Mięsno-gruszkowe ravioli z " Pasta Modern

Mięsno-gruszkowe ravioli z
Mięsno-gruszkowe ravioli z " Pasta Modern może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $1.99 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz złote rodzynki, do 4 liści szałwii, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najprostszy makaron świata (Frascarelli) z "Pasta Modern, Ravioli z jajkiem i zwiędłą zielenią, oraz Otwarte Ravioli z dyni i Amaretti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
2
Dodać pancetta i gotować, aż chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
3
Wyjąć kiełbasę z obudowy i pokruszyć na patelni; gotować, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 PomidorówDo 5 Pomidorów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
4
Dodać wołowinę, gruszkę, rodzynki, czosnek i szałwię. Gotować mieszaninę, aż gruszki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
5
Tymczasem makaron gotować w osolonej wodzie, aż będzie prawie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
6
Odcedzić i wrzucić do sosu wraz z kilkoma łyżkami płynu do gotowania. Dobrze wymieszać i gotować, dodając więcej płynu do gotowania, w razie potrzeby, aż makaron będzie al dente. Zmiksować skórkę i doprawić startym serem, cynamonem, gałką muszkatołową i pietruszką do smaku. Doprawić solą i pieprzem i podawać makaron posypany posypką okruchów amaretti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
Ciasteczka AmarettiCiasteczka Amaretti
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Suszone Morele Lub RodzynkiPosiekane Suszone Morele Lub Rodzynki
4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano4 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano Lub 1-1/4 łyżeczki Suszonego Oregano
Drobno Zmielone Orzeszki ZiemneDrobno Zmielone Orzeszki Ziemne
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn