Mięsisty Lasagna grzybowa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 27g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.11 za porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cebuli, sól koszerna, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ostra Mięsna Lasagna, Mięsista Patelnia Lasagne, oraz Mięsista Lasagna Bolognese.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. masło 13 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia. Odstawić.
Dodać mąkę i ubijać, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać ciepłe mleko, stale ubijając, aby zapobiec grudkom. Dusić na średnim ogniu, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i gładki, około 8 minut (nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zdjąć patelnię z ognia i dodać sery i gałkę muszkatołową. Mieszaj, aż sery się stopią i sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Dodać prosciutto, 1 łyżka soli i 2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Napełnianie: na dużej patelni, rozgrzać olej i masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i gotować, mieszając często do miękkości, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczny, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
10
Dodać grzyby, rozmaryn i tymianek, doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą złote i płyn odparuje, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Dodać 1 łyżkę soli i 2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
12
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
13
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
14
Odcedzić i odstawić.
15
Aby zebrać lasagne: Chochla 1/2 szklanki sosu na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Chochla
16
Połóż 3 makarony na wierzchu. Łyżka 1/2 mieszanki grzybowej na wierzchu makaronu. Chochla 1 szklanka sosu na mieszaninie grzybów i położyć 3 więcej makaronu na wierzchu. Powtórz warstwy używając pozostałej mieszanki grzybowej, 1 szklanki sosu i pozostałych 3 makaronów. Polać pozostałym sosem i posypać 1 szklanką wędzonego sera mozzarella i 1/2 szklanki parmezanu.