Miękkie Tacos ze smażoną natką pietruszki i cytryną
Przepis miękkie Tacos ze smażoną pietruszką i cytryną jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 311 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś tortille kukurydziane, kręconą pietruszkę, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Jajka zapiekane ze smażonymi kaparami, cytryną i pietruszką, Krewetki smażone na błysk z chilli, cytryną i pietruszką, oraz Miękkie Tacos Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzać 1 1/2 cala oleju do 191° w rondlu 2 1/2-do 3-quart, następnie smażyć pietruszkę (zachować ostrożność; olej rozpryska), aż liście będą ciemnozielone, około 45 sekund.
Przełożyć łyżką szczelinową na kilka warstw ręczników papierowych i doprawić solą.
Odstawić olej do temperatury 375 ° F, następnie smażyć plasterki cytryny, od czasu do czasu mieszając, aż złoci się w plamy, 1 do 2 minut.
Przełożyć na ręczniki papierowe i doprawić solą.
Podawać pietruszkę i cytrynę zawinięte w tortille.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.