Miękkie Tacos z krewetkami z tropikalną salsą

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać miękkie krewetki Tacos z Tropical Salsan spróbować. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 290 kalorii, 25g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paski papryki, kolendra, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mandarynki można śledzić to danie główne z Ciasto mandarynkowe i Polenta z syropem mandarynkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Miękkie Tacos z krewetkami z tropikalną salsą, Grillowane krewetki Tacos z tropikalną salsą, oraz Tropikalne Tacos rybne z salsą Pinapple dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 6 składników w misce. Kryj się i wyluzuj.
Aby przygotować tacos, umieść dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj paprykę, cebula, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodaj krewetki, pomidor, kminek, i chili w proszku; smażyć 3 minut lub do krewetki są zrobione. Wymieszać z kolendrą. Łyżka 1/2 Puchar mieszanki krewetek ponad połowę każdej tortilli, i góry z około 3 łyżki sera i 2 łyżki salsy; fold tortille na pół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.