Miękkie matowe ciasteczka cukrowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 36 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 179 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 13%. Spróbuj Miękkie Matowe Ciasteczka Z Cukrem, Miękkie Matowe Ciasteczka Z Cukrem, oraz Miękkie Matowe Ciasteczka Z Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubij masło, cukier cukierniczy, 1 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego i 2 łyżki mleka w misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lukier będzie się smarował i lekko puszysty. Ciasteczka chłodzone mrozem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona