Miękkie Matowe Ciasteczka Z Cukrem
Miękkie matowe ciasteczka cukrowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 36 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 179 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz pod ręką jajka, cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 13%. Spróbuj Miękkie Matowe Ciasteczka Z Cukrem, Miękkie Matowe Ciasteczka Z Cukrem, oraz Miękkie Matowe Ciasteczka Z Cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce ubić skracanie warzyw, biały cukier, 1/4 szklanki mleka, jajka i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego.
Mąkę, sól i sodę wymieszać w osobnej misce. Powoli ubić mieszaninę mąki do skracania mieszaniny zrobić gładkie ciasto.
Rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala na posypanej mąką powierzchni roboczej i pokrój w kształty. Ułóż ciasteczka na blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą twarde, około 10 minut.
Ubij masło, cukier cukierniczy, 1 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego i 2 łyżki mleka w misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lukier będzie się smarował i lekko puszysty. Ciasteczka chłodzone mrozem.