Miękka Polenta z Grillowanym Portobello i Treviso

Miękka Polenta z Grillowanym Portobello i Treviso
Miękka polenta z grillowanym Portobello i Treviso wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 6,39 USD za porcję otrzymasz przystawkę dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pescatarianowy przepis zawiera 564 kalorie , 14 g białka i 35 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Udaj się do sklepu i kup grzyby portobello, majeranek, czosnek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 73% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szybko solone kotlety wieprzowe z grilla z treviso i glazurą balsamiczną , Szybko solone grillowane kotlety wieprzowe z treviso i glazurą balsamiczną oraz Bisteccan alla florentine z sosem stekowym balsamiczno-rozmarynowym i grillowanym treviso z gorgonzolą .

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Wody I 2 łyżki Soli4 Szklanki Wody I 2 łyżki Soli
2
Radicchio przekrój wzdłuż i umieść w szklanym naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
3
Usuń nóżki portobellos. Podziel i umieść nóżki i czapki w tym samym naczyniu. W małej misce wymieszaj ocet, czosnek, anchois, majeranek i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
MajeranekMajeranek
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zalać radicchio i portobellos i odstawić na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
5
W rondlu o pojemności 3 litrów podgrzej wodę aż do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Wlać polentę cienkim strumieniem, ciągle mieszając, aż cała polenta zostanie wchłonięta i mieszanina zacznie gęstnieć. Przejdź na drewnianą łyżkę, zdejmij ogień i kontynuuj mieszanie, aż masa będzie gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodaj stracchino, wymieszaj i wyłącz ogień.
8
Umieść portobellos i radicchio na grillu i smaż, aż lekko się zwęgli z jednej strony, około 4 do 5 minut, a następnie obróć. Gotuj jeszcze 3 do 4 minut, po czym wyjmij, zanurz w marynacie i krążyj po obwodzie dużego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Wlać polentę na środek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn