Miękka Polenta z Grillowanym Portobello i Treviso

Miękka Polenta z Grillowanym Portobello i Treviso
Miękka polenta z grillowanym Portobello i Treviso wymaga około 45 minut od początku do końca. Za 6,39 USD za porcję otrzymasz przystawkę dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pescatarianowy przepis zawiera 564 kalorie , 14 g białka i 35 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Udaj się do sklepu i kup grzyby portobello, majeranek, czosnek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 73% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Szybko solone kotlety wieprzowe z grilla z treviso i glazurą balsamiczną , Szybko solone grillowane kotlety wieprzowe z treviso i glazurą balsamiczną oraz Bisteccan alla florentine z sosem stekowym balsamiczno-rozmarynowym i grillowanym treviso z gorgonzolą .

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Wody I 2 łyżki Soli4 Szklanki Wody I 2 łyżki Soli
2
Radicchio przekrój wzdłuż i umieść w szklanym naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
3
Usuń nóżki portobellos. Podziel i umieść nóżki i czapki w tym samym naczyniu. W małej misce wymieszaj ocet, czosnek, anchois, majeranek i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MajeranekMajeranek
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Zalać radicchio i portobellos i odstawić na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
5
W rondlu o pojemności 3 litrów podgrzej wodę aż do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Wlać polentę cienkim strumieniem, ciągle mieszając, aż cała polenta zostanie wchłonięta i mieszanina zacznie gęstnieć. Przejdź na drewnianą łyżkę, zdejmij ogień i kontynuuj mieszanie, aż masa będzie gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Dodaj stracchino, wymieszaj i wyłącz ogień.
8
Umieść portobellos i radicchio na grillu i smaż, aż lekko się zwęgli z jednej strony, około 4 do 5 minut, a następnie obróć. Gotuj jeszcze 3 do 4 minut, po czym wyjmij, zanurz w marynacie i krążyj po obwodzie dużego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wlać polentę na środek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn