Miód-Warzywa Dijon
Miód-warzywa Dijon może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kwiaty kalafiora, miód, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, Grillowane Dijon Mieszane Warzywa, oraz Pieczony kurczak z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia w rondlu.
Dodaj marchew i kalafior; przykryć i dusić 8 protokół.
Dodać brukselkę, i gotować 8 protokół lub do miękkości; odcedzić i ogrzać.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć do miękkości.
Ubić mąkę na gładką masę; gotować, ciągle ubijając, 1 minuta. Stopniowo dodawać mleko; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż zgęstnieje. Wymieszać z musztardą i 3 kolejnymi składnikami; wymieszać z warzywami.