Miód Trail Mix Bary
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Miód Trail Mix bary może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 27 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to spowodowane ciasteczkowym szaleństwem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Clean Eating Grain Free Trail Mix, Proste pomysły Lunchbox i łatwy Mix Trail, oraz Trail Mix Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. Linia 9 calowy kwadratowy metalowy patelnia z pergaminem. Jeśli robisz pół partii, użyj patelni bochenkowej 9×5 cali instead.In duża miska do mieszania, połączyć płatki, orzechy nerkowca, migdały,pistacje, pekan, suszone owoce, nasiona sezamu, Mączka z siemienia lnianego i płatków kokosowych. Zestaw aside.In średni rondel, połączyć miód, brązowy cukier, sól i skrobia kukurydziana. Doprowadzić do delikatnego wrzenia na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę na suche składniki i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni. Użyj innego kawałka papieru pergaminowego, aby docisnąć mieszaninę, aby była płaska i równomiernie rozłożona na rogach patelni.
Usunąć górną warstwę pergaminu i piec przez 30 minut.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni przez kilka godzin.Obróć mieszaninę na deskę do krojenia, odrywając pergamin na dole. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój na 16 kwadratów. Przechowywać w torebce z zamkiem błyskawicznym lub hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez około tydzień.