Miód tosty batony owsiane i owocowe
Miód tosty batony owsiane i owocowe jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, kokos, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to batoniki owsiane blueberry bananan, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz batony owsiane truskawkowo-migdałowe (gf, wegańskie).
Instrukcje
Połącz owies, nasiona sezamu i migdały w 10-na 15-calowej patelni.
Piec w piekarniku 350, mieszając od czasu do czasu, aż orzechy zaczną brązowieć, około 20 minut (około 15 minut w piekarniku konwekcyjnym 325).
W 4-do 5-quart patelni na małym ogniu, stopić 3/4 szklanki masła.
Zdjąć z ognia i dodać miód, brązowy cukier i gałkę muszkatołową; mieszać aż do wymieszania. Wymieszaj mieszaninę owsa, moreli, rodzynek i kokosa.
Masło i mąka 10-na 15-calowej patelni. Zeskrobać mieszaninę owsa na patelnię; mocno wcisnąć w równą warstwę.
Piec w piekarniku 350, aż równomiernie rumiane i bąbelkami w środku, 20 do 25 minut (10 do 15 minut w piekarniku konwekcyjnym 325).
Schłodzić na stojaku 20 minut.
Pokroić w paski o wymiarach 2 na 5 cali. Gdy ostygnie, podnieś z patelni szeroką szpatułką.