Miód Orzechowo-Tymiankowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj miodu Orzechowo-tymiankowego. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 75 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, miód, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Miód Orzechowo-Tymiankowy, Miód orzechowo-tymiankowy, oraz Lody miodowo-tymiankowe z kandyzowanym tymiankiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i piec, aż będą tosty i pachnące, o 10 protokół.
Orzechy włoskie niech ostygną, następnie grubo posiekać i odstawić.
Miód i oliwę ubić w średniej misce, aż do dobrze wymieszanej. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Złóż orzechy włoskie, posiekany tymianek i skórkę z cytryny.
Umieść jedną gałązkę tymianku i jedną suszoną chili de árbol w każdym z trzech słoików o pojemności 4 uncji. Mieszaninę miodu podzielić równomiernie między słoiki. Zamknąć i przechowywać w lodówce przez okres do jednego miesiąca.