Miód Musztarda Piwo Brats
Bachory z miodowo-musztardowego piwa mogą być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 425 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 236 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, sos barbecue musztarda MIODOWA, płynny aromat dymu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Musztarda I Piwo Bachory, Bachory Miodowo-Musztardowe, oraz Miód Musztarda Boczek Bachory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść połowę bratwurst na dnie 5 quart powolnej kuchenki. Ułóż na nich połowę zielonego pieprzu, czerwonego pieprzu i cebuli.
Warstw pozostałych bratwurst na górze, a górę z pozostałą czerwoną i zieloną papryką i cebulą. Dorzuć czosnek i liście laurowe. W osobnej misce wymieszaj połowę sosu miodowo-musztardowego, płynny dym i piwo.
Dodaj więcej piwa, jeśli to konieczne, aby pokryć wszystko w garnku. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 do 5 godzin.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Wyjmij kiełbasę z wolnej kuchenki, ale pozostaw cebulę i paprykę w środku.
Na grillu ułożyć kiełbasę i zalać pozostałym sosem miodowo-musztardowym. Obracać od czasu do czasu, aż lekko zwęglone.
Umieścić bratwurst na rolkach, i za pomocą szczypiec wyciągnąć kilka cebuli i papryki z wolnej kuchenki i zasłonić je na kiełbasę. Cebula i papryka są bardzo smaczne, więc nie zapomnij o tej części!