Miód Musztarda Pieczony Kurczak Przetargi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka pieczonego w piecu z musztardą miodową. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 370 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, sól, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Pieczony Miód Musztarda Precel Kurczak Przetargi, Pieczony Pikantny Kurczak Z Sosem Miodowo-Musztardowym, oraz Serowy Precel Pieczony kurczak z sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj musztardę, miód, sok pomarańczowy, czosnek razem w szklanej lub ceramicznej misce.
Przenieść 1/4 mieszanki musztardy szklanki do miski, aby użyć jako sos do zanurzania; dodać kurczaka do pozostałej mieszaniny musztardy i wrzucić do herbu. Marynować kurczaka przez co najmniej 30 minut lub do 3 godzin.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Umieść stojaki chłodzące drut na blachach do pieczenia.
W płytkiej misce wymieszać mąkę pełnoziarnistą i 1/2 łyżeczki soli. Wymieszać bułkę tartą i 1/2 łyżeczki soli razem w innej płytkiej misce.
Ubić jajka w innej płytkiej misce.
Delikatnie wciśnij Pasek kurczaka do mieszanki mąki, aby pokryć i wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar mąki. Zanurz w ubitym jajku, a następnie naciśnij na mieszaninę okruchów chleba. Delikatnie wrzuć między ręce, aby wszelkie okruchy chleba, które nie utknęły, mogły spaść.
Ułożyć panierowane paski kurczaka na blachach do pieczenia przygotowanych za pomocą stojaków chłodzących z drutu.
Piecz kurczaka w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne, 15 do 18 minut.
Podawać z sosem musztardowym.