Miód Kolendra Kruchy
Jeśli 12 centów za porcję spada w budżecie, miód kolendra kruchy może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 72. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś 1 łyżkę skórki z dowolnej kombinacji cytrusów, ekstraktu z wanilii, soli i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pistacjowe ciastko Millionaire ' s Shortbread z kolendrą, Szynka Glazurowana Miodowo-Kolendrowa, oraz Łosoś z miodowo-kolendrową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz masło, miód, wanilię i skórkę z cytrusów i bij na dużej prędkości za pomocą miksera stojącego lub ręcznego miksera elektrycznego, aż będzie całkowicie gładka, miska do skrobania i trzepak w razie potrzeby. W oddzielnej misce do mieszania, ubić lub przesiać razem mąkę, kolendrę i sól. Z mikserem off, dodać całą suchą mieszaninę na raz i pokonać na najniższej prędkości aż w większości włączone, a następnie zakończyć składanie go ręcznie. Oddziel na 4 równe porcje i wklep każdą W kłodę i zawiń szczelnie w plastik, zwijając kłodę podczas owijania, aby utworzyć równomierny cylinder. Przechowywać w lodówce przez noc, lub, jeśli jesteś w pośpiechu, zamrozić na 1 godzinę.
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 149°. Wyłóż blachy do pieczenia z pergaminem lub Silpatami. Używając ostrego noża, pokrój koniec z kłody i odrzuć, a następnie pokrój ciasto na 1/4 cala rund. Aby zapobiec wypaczeniu i spłaszczeniu cylindra, przekręć go nieco z każdym plastrem.
Cukier wlać na surowo do płytkiej miski i delikatnie, ale mocno zwijać krawędzie każdego ciastka w cukrze, aby równomiernie pokryć, a następnie umieścić 1 cal od siebie na arkuszach. Jeśli ciasto jest zbyt miękkie, przechowywać w lodówce 5 minut lub do firmy przed pieczeniem.
Piec przez 10 minut, następnie obracać i piec przez kolejny 1
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem z arkuszy i przechowywaniem. Powtarzaj z pozostałym ciastem, aż wszystko się upiecze, lub przechowuj kłody ciasta w zamrażarce, aż będą gotowe do użycia, do 1 miesiąca.