Miód Jabłko masło fasola pieczona jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła jabłkowego musselman ' s®, cebula, fasola Północna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasolka Pieczona Z Masłem Jabłkowym, Fasola Pieczona Miodowo-Chipotle, oraz Bobby Flay ' s Honey-Rum Baked Black Beans.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem fasoli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
4
Wlać do naczynia do pieczenia 2-ćwiartkowego lub zapiekanki.