Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj łososia z grilla, miecznika lub Mahi Mahi. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz musztardę dijon, sok pomarańczowy, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis z Food.com ma 10 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe, Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Bek ' s grillowane filety Mahi Mahi w marynacie sojowo-imbirowej (Oamc).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.