Miód i ziele pieczone warzywa korzeniowe
Miód i zioła-pieczone warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jeśli masz rzepę, miód, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ziołowe Prażone Warzywa Korzeniowe, Ziołowe Prażone Warzywa Korzeniowe, oraz Ziołowe Prażone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 11 składników w dużej misce; wrzucić dobrze. Ułóż mieszankę warzywną w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 25 minut lub aż warzywa są rumiane i miękkie.
Umieścić mieszankę warzywną w dużej misce.
Dodaj miód i ocet jabłkowy do warzyw i dobrze wymieszać.