Mizithra-Arni Skopelos
Mizithra-Arni Skopelos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1231 kalorii, 32G białka, oraz 85 g tłuszczu każdy. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mizithra Makaron Z Rumianym Masłem, Spaghetti Z Masłem Brązowym Z Serem Greckim (Mizithra) , oraz Udko jagnięce Nadziewane bulgurem i makowym Pilafem (Gemisto Arni me Pilafi).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Chleb kroimy na pół wzdłużnie i wyrywamy wgłębienie w obie połówki, uważając, aby nie rozerwać chleba lub nie pozostawić zbyt cienkiej skórki. Powinien mieć grubość 3/4 cala. Na średnim ogniu, w 2 łyżkach oliwy z oliwek, podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta, dodać czosnek i pomidor. Gotować przez 3 do 4 protokół i odstawić i ostudzić. W misce, wrzucić razem jagnięcinę, Płatek chili, oregano, sól i pieprz.
Dodać cebulę, czosnek, i pomidory. Dobrze się mieszają.
Pieczywo posmarować pozostałymi 4 łyżkami oliwy z oliwek i posypać startym serem. Napełnij dolną połowę jamy Chlebowej mięsem i ostrożnie umieść nad nią górną połowę, szczelnie zabezpieczając. Owinąć folią aluminiową i piec przez 1 1/2 do 2 godzin. Pokroić w poprzek i podawać na ciepło.